Over De Kuil Hedging

De Kuil Hedging is opgericht in 1985 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onderneming van 60 hectare groot. Het bedrijf levert aan een grote diversiteit zakelijke klanten in heel Europa. De Kuil Hedging kan dan ook met trots zeggen dat het bedrijf één van de grootste gespecialiseerde kwekers van groenblijvende en bladverliezende haagplanten in Nederland is.

Luisteren

Wij staan en gaan vol voor kwaliteit, innovatie én langdurige relaties met onze klanten. Dit betekent dat wij naar hen luisteren en bekijken hoe wij hen zo goed mogelijk tot dienst kunnen zijn.
Thema’s als duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ontwikkeling van ons personeel én het op een gezonde manier uitbouwen van onze onderneming zijn belangrijk bij De Kuil Hedging. Wij leren elke dag en streven ernaar continuïteit te waarborgen richting onze klanten en zeker ook onze medewerkers.

Onze medewerkers

Ons ontwikkelen tot een grote speler lukt niet alleen dankzij de ruimte en vakkundige zorg die onze haagplanten krijgen. Onze medewerkers, die met plezier bij ons bedrijf werkzaam zijn, zijn enorm belangrijk voor ons. Sommigen dragen zorg voor onze producten, anderen onderhouden contact met klanten en beantwoorden al hun vragen. Een paar technische medewerkers heeft innovatieve machines ontwikkeld en gebouwd, waardoor ons werk gemakkelijker en sneller kan.
Wij vinden het belangrijk altijd in gesprek te zijn met onze medewerkers en hen te laten doen waarin ze goed zijn. Bij ons krijgt iedereen de kans zijn of haar talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien. Samen zijn we verantwoordelijk voor ons bedrijf. Wij hebben gemerkt dat iedereen deze verantwoordelijkheid graag neemt en met plezier bij ons werkt. En daar zijn we trots op!

Kwaliteit en aanbod

Ons assortiment is van topkwaliteit! Dit komt doordat we continu streven naar verbetering van ons aanbod en onze producten veel persoonlijke aandacht geven. Ook zijn we sterk gemechaniseerd waardoor onze producten de perfecte behandeling krijgen en een uniforme uitstraling hebben. We realiseren met deze behandeling de best mogelijke omstandigheden. Het resultaat? Gezonde en sterke planten die snel verder groeien en de omgeving nog mooier maken.
Wij hebben de mogelijkheid verschillende haagplanten aan te bieden in ieder jaargetijde. Onze haagplanten leveren we in zowel pot als met kluit. Liever meteen een volgroeide haag? Wij leveren ook kant-en-klaar hagen.